Bild: Lars Oldenburg. På väg: illustration  
 
text ljud bild manus ?
 
  anomali: bokförlaget anomali ekonomisk förening8 filosofiska texter

Ska du skriva så skriv något eget. Stå på egen grund med ett eget språk, en egen metod, en egen övertygelse och ett eget tvivel. Detta uttryck blir då unikt och därmed oumbärligt. Beskriv världen direkt, utan omvägen via diskursen – akademins verkstad för dem som söker makt, prestige och bekräftelse men inte villkorar sin lön med ett bidrag till samhället utan tror att bidraget till akademin räcker. Du kan inte ständigt – som vore du en utbytbar del i det akademiska vetenskapsmaskineriet – följa andras tvivel, problemformuleringar, metoder och konventioner. Du måste våga finna din egen väg in i filosofin.

För även om du ställer samma fråga som tusentals gjort innan så innebär det inte att frågan måste ha samma innebörd för dig. Det innebär inte heller att den springer ur samma tvivel, att den bör gestaltas med ett likartat språk eller att frågan kräver samma sorts svar som när den senast ställdes. De tusen frågorna från de tusen frågarna behöver tusen olika metoder och framställningssätt.

Tala med oss om din övertygelse och vi ska lyssna. Sex personer har talat med oss om sin övertygelse. De har försökt beskriva världen direkt, med ett eget språk och en egen metod. Vi har lyssnat och nu står de här att läsa.

Förord av Dan Munter.
Trådinbundet mjukband.
Format: 130x210 mm. Sidantal: 128.
ISBN: 978-91-976331-1-6
Pris: 90 kr styck + porto à 25 kr

Beställning:
Anvisningar

1. Fyll i formuläret (alla fält måste fyllas i)

2. Tryck på beställ (tryck ej flera ggr)

3. Du får ett bekräftelsemeddelande på skärmen.

4. Vi skickar din beställning tillsammans med inbetalningskort.

OBS! Om du beställer två eller fler exemplar betalar du fortfarande bara 25 kr i porto