Bild: Lars Oldenburg. På väg: illustration
text ljud bild manus ?
anomali: bokförlaget anomali ekonomisk föreningExpeditionis planeta Teitus
Lovisa Henoch & Lotta Oudhuis

Den 25 april 2010 upphittas en igenspikad trälåda med en mängd dokument och föremål från vetenskapsmannen Fabian Aulins eftermäle på familjegården i Uggelbo. Lådan innehöll dagboksanteckningar, ritningar, tidningsartiklar, kartor, illustrationer och gamla ljudupptagningar som alla berättade historien om en märklig händelse 1906.

Året var 1904 då Fabian försattes i exil i Uggelbo. Kort därefter kom han att upptäcka ett nytt astrologiskt fenomen i form av en parasiterande planet som tagit sig igenom den jordliga atmosfären för att stjäla vår planets syre och andra kemiska föreningar. Fabian utförde omfattande beräkningar och studier på planeten och lyckades därefter samordna en expedition för att ta sig upp till den parasiterande planeten med hjälp av en cosmobil.

Fabian Aulins samlade handlingar fördes efter upptäckten till landsarkivet i Härnösand och ordnades och förtecknades där. Delar från dokumenten har nu digitaliserats hos Förlaget Anomali och ges ut för att berätta om den märkliga och första rymdexpeditionen någonsin.


Kartong med innehåll.
ISBN: 978-91-976331-3-0
Pris: 350 kr styck


Endast personlig leverans inom Stockholmsområdet.

På grund av upprepade problem med postförsändelser vill vi inte skicka denna fragila artikel med post. Om du inte bor i eller har vägarna förbi Stockholm hänvisar vi till våra återförsäljare, som har bättre sätt att skicka än vad vi har:

Rönnells antikvariat (via antikvariat.net): http://www.antikvariat.net//search.cgi?qx=new&sq=ron

Papercut: http://www.papercutshop.se

Beställning:

Anvisningar

1. Fyll i formuläret (alla fält måste fyllas i utom telefon).

2. Tryck på beställ (tryck ej flera ggr)

3. Du får ett bekräftelsemeddelande på skärmen.

4. Vi kontaktar dig för överenskommelse om leverans.